18. 9. 2011

BA Eurovea Fashion Weekend part 2 - Mikloško

Ako som sľúbila, dnes pridávam fotky zo včerajšej podvečernej prehliadky Fera Mikloška ;) Už som to včera spomínala, viete ako sa mi vybil foťák a tak... na defilé tejto prehliadky sa mi ho podarilo asi tak na minútu zapnúť a mám skoro všetky modely, myslím že možno len jeden alebo dva mi chýbajú ;) Takže tu máte v podstate celú prehliadku takmer..
Takže aby ste vedeli - preto polovica modeliek na fotkách tlieska.. :D

EDIT: Ak chcete vidieť viac dobrých fotiek - a to hlavne z prehliadky Tatiany Kovaříkovej a Callisti - dobrý článok a skvelé fotky nájdete na Patrikovom blogu :)











Veľmi veľmi pekné.. :) Okrem krásnych účesov a fascinujúceho líčenia (samé tmavé rúže!) boli aj modely skvelé... Tie priesvitné vršky na šatách, golieriky, čipka...moje naj sú: staroružovo-zlato-hnedý kabátik s čiernou priesvitnou látkou pokračujúcou na nohy (tretia fotka odspodu) a veľká čierna šifónová sukňa na poslednej fotke :)

A hneď nato (zajtra pozajtra?) uverejním ďalšie fotky z dneška, prehliadku Giny Drewes a Jany Gavalcovej..máte sa na čo tešiť, bolo to neskutočne úžasné! Obidve! :)

3 komentáre:

  1. skvelé fotky a ešte lepší blog, som tvoj nový fowller, ratám s tým istým na mojom blogu :o))))
    http://truskawka-fashion.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. veľmi pekné, Fero je šikovný :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja teda neviem, podaktoré kúsky sú také zlátaniny...Eva.

    OdpovedaťOdstrániť