19. 9. 2011

BA Eurovea Fashion Weekend part 3 - Gina Drewes

Nedeľná podvečerná prehliadka - Gina Drewes. Rakúska módna návrhárka, o ktorej som do včera asi ani nepočula... nevedela som čo čakať, ale rozhodne som teda nečakala že ma jej prehliadka takto ohúri. Hneď od prvého modelu, krásne, prepracované a fascinujúce kúsky. Nemám na to ani viac slov.. proste si len pozrite fotky :) A znova sa mi veľmi páčilo líčenie, a tie perfektné účesy! :) Táto prehliadka ma celá dostala...Enjoy! :)






























Gina Drewes na poslednej fotke s modelkou v bielom :)

Ak chcete vidieť viac dobrých fotiek - a to hlavne z prehliadky Tatiany Kovaříkovej a Callisti - dobrý článok a skvelé fotky nájdete na Patrikovom blogu :)

Zajtra už posledná časť fotiek z Bratislava Fashion Weekendu, a to prehliadka Jany Gavalcovej.. nie som si istá či vás tieto fashion show posty bavia :D 
Páči sa vám táto prehliadka/kolekcia? :)

2 komentáre:

  1. gina bola mega!!! som sa s ňou rozprával ešte v piatok na konferencii... strašne milá, ukecaná a vtipná... rozprávali sme sa aj o jej kolekcii, takže som čakal niečo uletené, ale že až takto, uff... jeden z najsilnejších zážitkov víkendu, pre mňa osobne... bude aj u mňa reportáž, v najbližších dńoch ;)

    diky za odkaz na blog ;)))

    btw, nechápem, prečo som ťa nevidel ani v sobotu ani v nedelu... aj keď teda ja som sedel v inom sektore... ale aj tak! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. bolo tam vela ludi? toto bolo asi vonku nie? kde mohli ist vsetci... Si bola aj na tom co bolo na pozvanky?

    OdpovedaťOdstrániť