30. 11. 2014

naše farby

Ako fakt, ako sa dá nafotiť outfit (alebo prakticky čokoľvek vonku), keď asi 16 hodín do dňa je tma, a aj tých zvyšných zopár totálne šero?
A presne preto :D - vám prinášam maličký report - alebo skôr návnadu. V Imperia design je v týchto dňoch vernisáž, ide o spoločnú výstavu Veroniky Lokajíčkovej a Jakuba Báchoríka. Ona je návrhárka, on maliar a sochár, a najkrajšie na tom je, že sa navzájom inšpirujú a ich tvorba sa na seba podobá :) Ja ako milovníčka (a v podstate aj študentka) umenia, som si celkom prišla na svoje a mám aj favorita ktorého by som si raz kľudne zavesila do obývačky.
V utorok prebiehalo otvorenie vernisáže, spolu so speváckym vystúpením, dobrým jedlom a voľne sa rozvíjajúcou party :) Malú ukážku tvorby vám sem hádžem, nie je to však všetko... Tak keby ste išli okolo Michalskej v Bratislave, kľudne sa zastavte :)









13. 11. 2014

zimno zimnejšie..

Dnes sú fotky v takej pochmúrnej nálade.. Nie zámerne, ono je skôr pre mňa náročné dostať sa k voľnému času pred štvrtou poobede (a niektoré dni aj nemožné), a keďže o štvrtej začína padať tma a o pol piatej už je úplna, značne mi to komplikuje pofotenie outfitu (alebo prakticky čohokoľvek).
Čo ma privádza k otázke, máte v pc nejaký obľúbený program/stránku kde upravujete fotky, dávate filtre a podobne? :) Za rady a tipy budem vďačná :)

Okrem toho som dnes chcela o inom: Dostala som príležitosť vyskúšať nové špeciálne pančuchy značky Bellinda z www.bellinda.sk (a tak som aj odskúšala). Sú zo sady zvanej Active Slimmer, čo znamená že sú vyrobené zo špeciálneho materiálu, ktorý jednak zahrieva, a tiež podporuje krvný obeh a metabolizmus, zmierňuje celulitídu a podporuje odbúravanie tukov. To, že hrejú, môžem potvrdiť :) (úbytok celulitídy po jednom oblečení samozrejme posúdiťneviem ;) )

Okrem toho ale majú "na svedomí" aj niečo viditeľnejšie - a to, že sú sťahovacie. Pri nosení tak uberajú pár centi v bokoch aj na stehnách :) to rozhodne potvrdzujem, cítiť to už pri obliekaní, ako do seba "vcucnú" nohy :D
(ne)/štíhlosť mojich nôh už nechám na vaše posúdenie :)


Celú túto zahrievaciu, odbúravaciu a sťahovaciu sadu nájdete tu:
http://www.bellinda.sk/vyhladavanie?query=active%20slimmer
Ja som si vybrala pančuchy, nech ich môžem takto bežne nosiť k sukniam :) Páčia sa mi ale aj boxerky, ani nie ako doplnok outfitu, ale skôr na zahriatie počas prichádzajúcej (a údajne tuhej) zimy.





košela koton, sukňa h&m, pančuchy bellinda.sk, topánky a bunda zara, náhrdelník z internetu

4. 11. 2014

prehoz

Prehoz. Neviem ako inak nazvať tú veľkú bielu deku, ktorú som v poslednom čase začala nosiť. Keby si náhodou niekto chcel prečítať aj story, na túto vec som narazila pred pár rokmi v h&m v avione, aj s kamarátkami, ležať za 2 eurá. Kúpili sme si ho všetky 3, asi na taký spôsob, že za dve eurá to je aj na chatu dobré (a samozrejme ani jedna z nás to nenosila). A zrazu som to objavila v skrini, a zostala uchvátená, takým perfektným prehozom, veľmi aktuálnym a ešte aj príjemným a hrejivým.
Tu ho máte v tej najviac basic kombinácii ako sa len dá. A až neskôr mi priateľ milo zdelil že s opaskom sa mu vôbec nepáči, vraj oveľa lepšie je to len tak na voľno. Tak možno nabudúce.





PS: až som sa pri toľkom polemizovaní dostala k idey, čo tak si také prehozy vyrábať? Ťažké by to nemalo byť, mala by som ich celú zbierku a šlo by to možno aj predávať ďalej, čo si o tom myslíte??

PS2: našiel by sa nejaký šikovný zručný a hlavne ochotný fotograf, na zopár lepších fotiek na blog? :) píšte mi na mail keď tak.. :) (v lište napravo)

prehoz h&m, topánky a legíny zara, rolák pánsky po priateľovi :D kabelka a hodinky michael kors, opasok a okuliare tiež h&m